Warning: Creating default object from empty value in /home/lukjarz/public_html/agencjapko.pl/const.php on line 107
Opinie o Inteligo
 
Menu:
Załóż konto Inteligo

Opinie o Inteligo

Opinie są autorstwa użytkowników serwisu. Serwis AgencjaPKO.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Zastrzegamy sobie możliwość kasowania komentarzy łamiących dobre obyczaje, polskie prawo itp.

Dodaj opinię »

Warning: Creating default object from empty value in /home/lukjarz/public_html/agencjapko.pl/create_html.php on line 52

Warning: Creating default object from empty value in /home/lukjarz/public_html/agencjapko.pl/create_html.php on line 44
Autor: Cyrus       Wprowadzono: 2013-10-20 21:34:27
Opinia:
ogólnie nie jestem zadowolony z INTELIGO po porównaniu z innymi internetowymi bankami-po prostu rezygnuje
Autor: Cyrus       Wprowadzono: 2013-10-20 21:32:28
Opinia:
ogólnie nie jestem zadowolony z INTELIGO po porównaniu z innymi internetowymi bankami-po prostu rezygnuje
Autor: ali       Wprowadzono: 2013-08-03 10:59:38
Opinia:
ZLODZIEJE OSZUSCI.WIECZNE PROBLEMY.OD 2 MIESIECY NIE MOGE ZAMKNAC KONTA,NA MAILE NIE ODPOWIADAJA,KONSULTANT SIE ROZLACZA
Autor: Przemek       Wprowadzono: 2012-10-29 23:30:01
Opinia:
Konto Inteligo mam od 8 lat. Zawsze niezawodne, funkcjonalne. 0 zł za prowadzenie, przelewy i kartę. Polecam każdemu. Odsetki mizerne, ale jako konto rozliczeniowe sprawdza się świetnie.
Autor:       Wprowadzono: 2012-09-16 10:52:24
Opinia:
dziadostwo
Autor: erc435       Wprowadzono: 2012-06-10 23:26:19
Opinia:
huje muje pizdy
Autor:       Wprowadzono: 2012-03-26 21:06:50
Opinia:
ZŁODZIEJE POPIERAM KOLEZANKE odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: OLA       Wprowadzono: 2012-03-26 21:05:45
Opinia:
ZŁODZIEJE
Autor: Ludwik       Wprowadzono: 2012-02-12 18:50:49
Opinia:
Oszuści w Inteligo. Uważajcie, piszę wyjasnienia reklamacje_ bez skutku
Autor: Elfik       Wprowadzono: 2012-01-06 14:08:23
Opinia:
Konto inteligo OK dopóki nie dojdzie do momentu, kiedy to chcesz zlikwidować konto. Ja miałam straszne problemy co miesiąc zerowałam konto i co miesiąc wysyłałam pismo z prośbą o zlikwidowanie konta i nic. Dlaczego??? Pani z infolinii poinformowała mnie,
Autor: bambo       Wprowadzono: 2011-10-19 09:21:42
Opinia:
brak koniecznosci podania kodu przy zakupach
Autor: Henryk       Wprowadzono: 2011-06-20 20:32:26
Opinia:
Korzystam z Inteligo od kilku lat i ogólnie jestem bardzo zadowolony. Tylko te odsetki! Ileś tam zer po przecinku!!! A tymczasem niektórzy dają 7%!!
Autor: Anna       Wprowadzono: 2011-05-24 01:20:33
Opinia:
A ten serwis jest beznadziejny bo nie pokazuje wszystiego co się chce napisać!!!!
Autor: Anna       Wprowadzono: 2011-05-24 01:18:06
Opinia:
Korzystam z INTELIGO 5 lat i jestem bardzo zadowolona i pobiera mi tylko 0,99zł na miesiąc za kartę płatniczą. Od raqzu tylko zrezygnowałam z serisu SMS bo szkoda mi było 5zł. Pieniądze szybko docierają a jak się rozmyślę to mogę anulować własne przelewy
Autor: ryszard       Wprowadzono: 2011-04-12 08:56:45
Opinia:
mam w inteligo konto i subkonto. przez parę miesiecy usiłuję zamknąć subkonto ale nie mogę.Inteligo udaje głucegi nie kontaktuje się uniemożliwiając zamknięcie a to w celu wyłudzania opłat za prowadzenie nieczynnego konta. To czyste oszustwo - ostrzegam.
Autor: alex       Wprowadzono: 2011-04-09 12:47:30
Opinia:
Konto Inteligo to jedne z lepszych kont. Jedne z pierwszych internetowych, wygodnie z dobrą obsługa, zawsze z małymi oplatami, albo żadnymi, mam je od 7 chyba lat, długo nie wprowadzali żadnych zmian ale teraz trochę nadgonili.
Autor: alex       Wprowadzono: 2011-04-09 12:45:56
Opinia:
Konto Inteligo to jedne z lepszych kont. Jedne z pierwszych internetowych, wygodnie z dobrą obsługa, zawsze z małymi oplatami, albo żadnymi, mam je od 7 chyba lat, długo nie wprowadzali żadnych zmian ale teraz trochę nadgonili. Nowa karta paypass, fajna m
Autor:       Wprowadzono: 2011-03-29 23:32:41
Opinia:

Autor: P.       Wprowadzono: 2011-03-01 11:17:18
Opinia:
Ja mam konto w inteligo od 2003r. Nie miałem w zasadzie większych problemów z obsługa. Na minus wypadają wszystkie opłaty związane z obsługą.
Autor: Yoshi       Wprowadzono: 2011-02-08 20:18:46
Opinia:
Do joseph. Kobieta z reklamy nie ma czasu na sex, bo walczy z konsultantami i z ich brakiem kompetencji. Inteligo to bank, który korzeniami sięga minionej epoki i to klient jest dla niego. Jeżeli chodzi o poziom obsługi i załatwianie spraw, to przypomina
Autor: joseph       Wprowadzono: 2011-02-01 09:57:56
Opinia:
to paranoja wielki shiet a do tego jeszcze ta reklama w telewizji z baba ktora nie ma czasu na sex
Autor: johhanes       Wprowadzono: 2010-12-18 15:14:53
Opinia:
Konto osobiste w inteligo mam od niecałych 2 tygodni. Sam początek był naprawdę okropny. Złożyłem wniosek 19 listopada przez internet, 20 mlistopada potrwiedziłem telefonicznie dane i miałem czekać max 10 dni na przesyłkę z katrą, umową, itd. Po 15 dniach
Autor: Piotrek- stały klient       Wprowadzono: 2010-11-30 16:27:57
Opinia:
W inteligo mam konto od 2003 roku. Ale po ostatnich wtopach odradzam wszystkim zakładanie tam konta.Wszystko ładnie i pięknie do momentu zajęcia sumy około 100 zł za mandat(kto płaci mandaty w terminie...).Z automatu kop od banku i wypowiedzenie skromnego
Autor: nie_inteligo       Wprowadzono: 2010-11-28 12:22:57
Opinia:
Inteligo to lipa, ja właśnie likwiduje tam konto.
Autor: Robin888       Wprowadzono: 2010-11-16 22:11:49
Opinia:
Inteligo lipa !!! Zaplać w sklepie na 100zł to będzie 0zł opłat za konto. Abonament na bankomaty 4zł/msc !!!??? Głupota. Rezygnujcie wszyscy!
Autor: August       Wprowadzono: 2010-09-28 21:53:06
Opinia:
Zrezygnowałem z Inteligo. Nie lubię "warunków" typu: jeśli dokonasz zakupu, jeśli masz na końcie...itp.
Autor: antyinteligo       Wprowadzono: 2010-04-30 14:53:11
Opinia:
mam wrażenie że chwalący to konto są pracownikami inteligo nie lubie jak pobiera mi się pieniądze za coś co powinno być darmo i te śmieszne oprocentowanie 0,00001%
Autor: kowal       Wprowadzono: 2010-04-30 14:50:40
Opinia:
Moje pieniądze uciekają z konta Inteligo miesięcznie ok 15zł za różne opłaty manipulacyjne. Chce z niego zrezygnować ale nie wiem jak to zrobić w łatwy i szybki sposób
Autor: Paweł       Wprowadzono: 2010-04-23 21:51:27
Opinia:
ja mam konto inteligo od 2002 roku - jest to jedno z najlepszych kont internetowych masa bankomatow i kas : ) w kazdym oddziale pko dokonasz wplaty lub wyplaty, od niedawna korzystam rowniez z debetu swietne rozwiazanie z karta do kredytu. obsluga na wyso
Autor: acha       Wprowadzono: 2010-04-03 19:19:18
Opinia:
jak zrezygnowac szybko z konta inteligo???
Autor: Darek       Wprowadzono: 2010-02-22 15:46:18
Opinia:
Jestem zadowolony z INTELIGO bardzo szybkie przelewy ,szybki dostęp przez www i wap opłaty nie są duże obsługa przez tel w porzo i nigdy jeszcze nie czekałem na połączenie z konsultantem
Autor: AGNIESZKA       Wprowadzono: 2009-11-11 17:00:10
Opinia:
KORZYSTAM Z KONTA INTELIGO 6 LAT I JESTEM ZADOWOLONA.JEDYNY MINUS TO BRAK MOŻLIWOŚCI WYPŁATY W KASIE BANKU JEŚLI JEST NIECZYNNY BANKOMAT.RESZTA SUPER
Autor: olka       Wprowadzono: 2009-11-11 09:34:35
Opinia:
ja tez mam inteligo ale mysle zeby zlikwidowac konto bo jak ma mi co miesiac zrzerac 6 zeta za prowadzenie konta to sory ...
Autor: galanonim       Wprowadzono: 2009-10-08 20:32:26
Opinia:
ludziska po pierwsze niektórzy pisza tutaj 2 roznych kontach pkointeigo i inteigo prowadzone przez pko,oba konta sa drogie wystarcza 3 przelewy i omyłkowe wybranie pieniedzy z obcego bankomatu +oczywiscie 2 zł za prowadzenie konta i juz sumuje sie 10z
Autor: szuflik       Wprowadzono: 2009-09-26 11:07:26
Opinia:
Korzystam od 4 lat. Jestem BARDZO zadowolony. Szkoda tylko, że nie realizują transakcji międzynarodowych, ale podobno już nad tym pracują. Ogólnie oceniam na minus 5
Autor: Kacha       Wprowadzono: 2009-07-29 13:56:38
Opinia:
oczywiście pobrać za to kasę :) żenada! nigdy więcej inteligo!
Autor: Kacha       Wprowadzono: 2009-07-29 13:56:00
Opinia:
problemy czasem z bankomatami - niby nie wypłaciło kasy a powstaje blokada na koncie.... często też jakieś problemy z www... czekam na zamknięcie konta, ale już w tym 3tygodniowym oczekiwaniu zdążyli mi wyrobić nową kartę do bankomatu i oczywiście pob
Autor: Kacha       Wprowadzono: 2009-07-29 13:55:08
Opinia:
korzystałam z inteligo od 2002 roku, miesiąc temu złożyłam wniosek o zamknięcie konta. wieczny problem z dodzwonieniem się na infolinię, no chyba że wprowadzisz błędne hasło to piorunem Cię połączą, ale wtedy nic juz nie załatwisz... każdy przelew 0,99
Autor: poldek       Wprowadzono: 2009-01-26 23:29:25
Opinia:
Ja tez jestem zadowolony super sprawa takie konto
Autor: Piotr       Wprowadzono: 2008-11-17 17:13:57
Opinia:
Bankomatów PKO Banku Polskiego jest ponad 2000, ale nikt nie wspomina o tym ile z tych dwuch tysięcy bankomatów jest sprawne !
Autor: Piotr       Wprowadzono: 2008-11-17 17:02:11
Opinia:
Bankomatów PKO Banku Polskiego jest ponad 2000, ale nikt nie wspomina o tym ile z tych dwuch tysięcy bankomatów jest sprawne !
Autor: B-wo       Wprowadzono: 2008-11-16 21:54:21
Opinia:
Ja mam zamiar założyć se konto inteligo w tym tygodniu ale sie jeszcze zastanawiam czy w mBanku eKonta nie założyć. Co wy o tych kontach sądzicie?
Autor: Darek       Wprowadzono: 2008-11-12 22:52:33
Opinia:
Czy zauważyliście że w telefonicznym biurze obsługi klienta inteligo rozmawiają z klientem jak z robotem , sami też mają akcent robokopa. Uważam to za parodie ze strony banku , ponieważ klient czasem ma problem czy rozmawia z maszyną czy z człowiekiem sie
Autor: doge       Wprowadzono: 2008-11-07 17:43:49
Opinia:
ja tam wole starą, poczciwą skarpetę hehehe
Autor: goma       Wprowadzono: 2008-06-26 23:46:24
Opinia:
Od ok 4 lat korzystam z serwisu internetowego PKO i przez cały ten czas były problemy z dostępem z powodu przerw technicznych. Mogłabym to zaakceptować, gdyby bank na swojej stronie informował, że takie przerwy wystąpią. Uważam, że nie szanują klientów.
Autor: Dodi       Wprowadzono: 2008-05-29 11:46:30
Opinia:
Powiadomienia SMS powinny być za darmo! Tak samo prowadzenia konta, bo opłaty za kartę jeszcze rozumiem...
Autor: Maruda       Wprowadzono: 2008-05-18 16:34:27
Opinia:
Konto w Inteligo mam 3 lata. Wykorzystuję to konto do do różnych opłat przez internet i wszystko jest ok.Będąc za granicą miałem problemy z wypłata gotówki z moich kart w renomowanych bankach i nie zadziałały a śmieszne Inteligo zadziałało bezbłednie. Naz
Autor: Maruda       Wprowadzono: 2008-05-18 16:26:08
Opinia:
Konto w Inteligo mam 3 lata. Wykorzystuję to konto do do różnych opłat przez internet i wszystko jest ok.Będąc za granicą miałem problemy z wypłata gotówki z moich kart w renomowanych bankach i nie zadziałały a śmieszne Inteligo zadziałało bezbłednie. Naz
Autor: jarrow       Wprowadzono: 2008-04-03 12:09:03
Opinia:
Do Olo: Zmień na mBank. Tam dopiero jest dno!!
Autor: Olo       Wprowadzono: 2008-03-31 13:28:54
Opinia:
Dno - odradzam !! Mialem przygotę z komornikiem (zablokował mi ROR) - blokade na koncie zalozyli w trymiga. Miedzyczasie wszystko splacilem (komornik wyslal dokument do banku o zdjecie blokady) - dostalem swoje potwierdzenie tydzien temu - a bank twierdz
Autor: jarrow       Wprowadzono: 2008-03-28 10:32:52
Opinia:
Nigdy nie miałem problemów z INTELIGO. Wszystko działa jak należy. Natychmiastowe powiadamianie o każdej transakcji na koncie, bezproblemowe logowanie, full bankomatów i czego chcieć więcej. PS.Ci co nie mogą się zalogować niech sprawdzą, czy czasami nie
Autor:       Wprowadzono: 2008-01-15 14:52:29
Opinia:
A ja nie mogę za cholerę zrobic przelewow,za każdym razem niepoprawne dane!! szok
Autor: anna       Wprowadzono: 2007-12-27 08:24:29
Opinia:
nie jestem zbyt zadowolona poniewaz często mam problemy z wyświetlenim tej strony chyba zrezygnuję
Autor: MTM4       Wprowadzono: 2007-12-17 23:46:05
Opinia:
Korzystam z konta INTELIGO niespełna cztery lata i jestem z niego bardzo zadowolony, nigdy nie miałem problemów z pobraniem gotówki, zrobieniem przelewów, wpłatami itd.. Dlatego też nie rozumię co niektórych negatywnych opinni. Jeżeli ktoś ma problemy z o
Autor: Sławek       Wprowadzono: 2007-12-05 13:27:08
Opinia:
Jest beznadziejne,małoczytelne,co to w ogóle jest?Na 100% rezygnuje.Z PKO również.
Autor: anna       Wprowadzono: 2007-10-06 09:30:15
Opinia:
jestem bardzo zadowolona, czesto robie przelewy internetowe i nigdy nie bylo problemow.
Autor: jadwiga       Wprowadzono: 2007-08-24 16:27:32
Opinia:

Autor: Maciej       Wprowadzono: 2007-08-16 17:38:01
Opinia:
Jak mam zrezygnować z konta Inteligo w szybki i prosty sposób?
Autor: Amadeusz       Wprowadzono: 2007-06-17 10:40:01
Opinia:
Ludzie a co wy z konkurencji ? Ani razu nie miałem problemu z dostepem do konta. A jesli juz by taka mozliwosc byla to sie dzwoni do nich i wtedy mzona zrobic przelew! W PKO nie wyplacisz? Chodzi ci o bank? W kasie normalnie w bankomach tez zero prowizji
Autor: zbyszek       Wprowadzono: 2007-05-20 07:58:13
Opinia:
Od trzech dni nie mogę się zalogować do inteligo, żeby puścić przelewy. Co się dzieje? Może ktoś wie? Chyba zrezygnuję!!!!!!
Autor: Kuba       Wprowadzono: 2007-04-20 12:42:49
Opinia:
Dlaczego nigdzie nie jest wyraźnie napisane,że konto Inteligo i pkointeligo to zupełnie różne rzeczy. Co to jest to Inteligo, kto jest jego właścicielem, może Grobelny? Dlaczego mam wierzyć temu kontu? Dla jednego i drugiego konta, na ich stronach info po
Autor: nowa       Wprowadzono: 2007-03-12 22:39:03
Opinia:
z inteligo mam czesto problem , chyba zrezygnuje
Autor: Krzyk       Wprowadzono: 2007-01-09 18:39:24
Opinia:
Mają jakieś "przerwy techniczne" trwające po parę godzin. Nie ma wtedy dostępu do gotówki. Raz miałem 'jazdę' na stacji benzynowej. W PKO nie wypłacisz.
Autor:       Wprowadzono: 2006-10-27 21:05:56
Opinia:
Inteligo powinno wprowadzić możliwość korzystania z kodu poprzez SMS
Autor: Adam       Wprowadzono: 2006-10-18 10:18:10
Opinia:
Również korzystam z Inteligo od 2 lat, ale zrezygnowałem serwisu SMS - i tak sprawdzam na bierząco stan mojego konta przez internet :)
Autor: Łukasz       Wprowadzono: 2006-10-17 16:42:08
Opinia:
Korzystam z Inteligo od 2 lat i jestem zadowolony.
:
:
Strona AgencjaPKO.pl nie jest w żaden sposób związana z bankiem PKO BP S.A.       FireFox!